TREENILAUKUN SISÄLTÖ

*Sisältää mainoslinkkejä

Mitä kaikkea mä kannan laukussani mukana päivän aikana?

Suurin osa mun ajasta menee treenivaatteissa salilla – oon lähes aina joko salilla töissä tai treenaamassa, tai menossa jompaan kumpaan. Väliajoilla käyn kotona syömässä eli tosi harvoin kannan ruokia mukana, kun välimatkat ovat täällä kuitenkin aika lyhyitä. Autossa tulee istuttua paljon ja tarvittaessa auto toimii mun toimistona. Haluaisin kuitenkin parhaani mukaan välttää sitä, että auto alkaisi muistuttaa sisältä kaoottista työpistettä ja näin ollen pitää tavarat järjestyksessä.

Laukku TÄÄLTÄ

Treenivaatteet ja treenikengät/kenkiä

Perinteisesti liikun treenivaatteissa joka päivä joka paikassa, mutta monesti käytän töissä eri asua kuin omissa treeneissäni. Joskus saattaa jopa olla, että päällä on jotain muutakin ja vaihtovaatteet on oltava mukana.

Vaihtelen kenkiä vähän väliä ja tuntuu, etteivät mitkään ole ihan nappivalinta. Hyviä kenkiä on vaikea löytää! Mulla on ollut tarkoitus käydä teettämässä pohjalliset noin 10 vuotta, mutta hankinta on edelleen suunnittelu-tasolla. Siitäkin huolimatta, että kärsin kovista jalkapohjajumeista lättäjalkojen vuoksi. Nyt voisi olla korkea aika tehdä asialle jotain niin ei tarvitsisi syyttää kenkiä kaikista ongelmista. Onko teillä kokemusta pohjallisten vaikutuksesta hyvinvointiin? Kertokaa ihmeessä ja, jos on Vaasassa suositella jotain hyvää paikkaa niin antaa tulla vaan.

*Faskiapallo on muuten aivan täydellinen huoltoväline jalkapohjille!

Versa Gripps ja kuminauhat

Ei treeniä ilman Versoja, se on saletti. Mun omat ovat yhtä vanhat, kuin niiden rantautuminen Suomeen ja nämä kyseiset yksilöt ovat palvelleet siitä asti uskollisesti. Nyt on kuitenkin pito hävinnyt ja Versoista jää ainoastaan käsiin musta väri. Yksi juttu taas lisää hankinta-listalle. Ennen Versoja käytössä olivat perinteiset vetoremmit. Osassa liikkeistä ja etenkin raskaita kuormia käyttäessä perinteiset remmit ajavat asiansa paremmin, kuin kumiläpyskät mutta saattaa olla ettei multa enää vanhoja remmejä edes kotoa löydy. Mitään salihanskoja en oo koskaan oppinut käyttämään ja kädet on muuten sen näköisetkin..

Kuminauhojen käyttö treeneissäni on vaihtelevaa, mutta ne täytyy olla laukussa kaiken varalta. Myös asiakkaiden kanssa tulee käytettyä kumppareita ja ne on aivan lyömätön apuväline esimerkiksi smith-kyykyissä.

Treenijuomat ja pullot

Kassista löytyy vesipullo ja, treenaaman mentäessä yksi sheikkeri jossa on treenin aikainen intrajuoma ja toinen, jossa on palautusjuoma. Täytyy muuten antaa itselleni pisteet siitä, että mä en koskaan unohda vanhoja pulloja laukkuun. Enää — niin paljon traumoja. 😀

Tosi harva pullo on enää oikeasti vuototiivis, mutta nämä vanhat MyProteinin pullot hoitavat asiansa edelleen. Jos joku suunnittelee teettävänsä sheikkereitä niin tämä on mun mielestä paras pullomalli, joka ei vuoda tai hajoa muutenkaan ihan äkkiä. Meiltä löytyy kaikki mahdolliset kanisterit ja uudet mega-pullot, mutta kyllä ne vaan vuotaa ja korkit hajoaa, tiivisteet irtoaa yms.

Kuulokkeet x 2

Kannan aina mukana kahdet eri kuulokkeet siltä varalta, että langattomista loppuu akku. Pääsääntöisesti kuuntelen siis treenin aikana (ellen treenaa Juuson kanssa) ja aerobista tehdessäni musiikkia Marshallin bluetooth -kuulokkeilla ja varalla on iPhone 7+ omat, langalliset nappiversiot. Oon tykännyt Marshalleista tosi paljon, mutta pitkän aikaa jos ovat päässä niin alkaa korviin sattua. Kyllä niillä kuitenkin hyvin pärjää ja äänentoisto pelaa hienosti, eivätkä ne valu treenatessa ja akku kestää todella kauan. Parhaat, jotka mulla on koskaan ollut mutta varmasti löytyy muitakin hyviä. Mä en oo aina ollut musiikinkuuntelija treeneissä, mutta nykyään ajaisin ennemmin takaisin kotiin jos unohtaisin kuulokkeet treenikassista. Joko treenikaveri tai musiikki!

Asiakkaiden treeniohjelmia, kalenteri, kyniä…

Pääsääntöisesti ohjelmat ovat puhelimessa, mutta varmuuden vuoksi niitä on tuolostettunakin aika moinen läjä jäänyt laukkuun pyörimään. Mä suunnittelen aina aikatauluni perinteiseen vuosikalenteriin, mutta muita merkintöjä on puhelimen muistiinpanot täynnä. Nämä ovat kaikki tärkeä osa mun organisointia ja tietokonetta kannan tosi harvoin mukana, ellen ole reissun päällä. iPadit ovat myös sellaisia, joita en koskaan oppinut käyttämään hyväksi vaikka niitäkin kotoa löytyy.

Laukku TÄÄLTÄ

jessica

2 vastausta artikkeliin “TREENILAUKUN SISÄLTÖ”

  1. koen aina yhtä suurta hengenheimolaisuutta, kun jonkun toisenkin jalat ovat lättänät 😀 jalan kaarta mulla ei oo nimekskään. mitä muuten tarkotit tolla kuminauha + smith kyykky, miten se toimii? ☺️

    • Hehhe, hengenheimolaisuus. 😀
      Kuminauha kiepsautetaan smithin ylhäältä lenkillä tangon päähän (siihen, mihin laitetaan levypainoja). Molemmille puolille sama homma. Tämä keventää/avittaa kyykyn alavaihetta, jolloin kuminauhat ovat pinkeinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta