TOUKOKUUN HITIT JA FLOPIT

Hyvänen aika, että nää kuukaudet menee äkkiä. En voi uskoa, että eletään jo kesäkuun ensimmäistä päivää ja kun ulos katsoo niin ei siltä näytäkään. Ensi viikolla taitaa olla jo paremmat kelit ja pääsee oikeasti nauttimaan siitä kesän parhaasta jutusta, lämmöstä ja valosta.

Jotta kuukaudesta saisi enemmän irti niin katsoin vähän taaksepäin ja listasin toukokuun hittejä ja floppeja. Tietää sitten mitä tavoittelee ja pyrkii välttämään tämän kuun aikana. 😉

HITIT

Blogi

Tässä kuussa mä oon panostanut blogiin huomattavasti enemmän ja kirjoittaminen on ollut kivaa! Suuri kiitos myös teille lukijoille, koska ilman teitä tämä ei olisi lainkaan niin mukavaa. Postausaiheita saa ilman muuta jättää kommenttiboksiin, jos sellaisia on. 🙂 Olis kiva kuulla, että mikä teitä kiinnostaa.

Kuvaaminen

Aika moni varmasti myötäelää mun kanssa siinä, että kuvissa oleminen ei ole kovinkaan mukavaa. Juurikin tätä blogia ajatellen ja myös instragramia ajatellen, kuvat ovat silti aika lailla ehdoton tarve ja oon todella yrittänyt asennoitua sen mukaan. Nykyään on jopa hauskaa olla kameran edessä! Homman juju piileekin siinä, että kuvia täytyy ottaa paljon ja sitten niistä löytyy aina jokunen hyväkin otos. Jos menee hermot jo kahden ensimmäisen räpsyn jälkeen niin ne hyvät kuvat jää helposti ottamatta.

Työ

Erityisesti täytyy mainita ihmisten sitoutuminen kesän ajaksi, mikä on melko harvinaista. Valmennustyö on joksenkin sesonkimaista ja kesä ei ole varsinaisesti mitään kulta-aikaa. Tänä vuonna asian laita on silti toinen ja mulla on huippuunsa motivoituneita asiakkaita myös kesän ajaksi. Mahtavaa! Kesälomaa silti tuskin tänä vuonna pidetään.

Dieetti ja tavoitteet

No joo, olihan tämä pakko laittaa tähänkin yhteyteen. Oon aivan erityisen innoissani, kiitollinen valmentajalleni kaikesta avusta mitä koen saaneeni, toimivasta kehosta ja rohkeudesta tavoitella uutta.

Enemmän voitte lukea postauksesta: ALOITIN DIEETIN JA ASETIN SUUREN TAVOITTEEN

Hienot kesäpäivät ja maisemanvaihdokset

Oon tullut aivan älyttömän hyvälle tuulelle ja onnelliseksi niistä hienoista kesäpäivistä, mitä toukokuu on meille tarjonnut. Myös pienet reissut juurikin Helsinkiin ja Uuteenkaupunkiin ovat olleet virkistäviä arjen keskellä. Vaikka kotimaassa reissaaminen on aivan liian kallista niin se on hinta, minkä olen valmis silloin tällöin maksamaan.

Perhe 

Oon viettänyt viime kuussa enemmän aikaa perheen kanssa, mikä pitäis muistaa aina. Ei sais koskaan olla liian kiire ja aikaa läheisille tulis löytyä. Erityisesti sisaruksille.

Juhlapäivät

Vappu, Juuson ja veljen synttärit, äitienpäivä ja arkivapaana Helatorstai olivat kivoja! Tuntui, että toukokuussa oli jotenkin erityisen paljon kaikkea mikä rikkoi arjen. Tykkään!

FLOPIT

Päänsäryt

Oon tosiaan kärsinyt viime kuussa hirveistä päänsäryistä ja migreenikohtauksista, jotka ovat vieneet mehut aika totaalisesti. Kaulan- ja epäkäsalueen lihaksisto menee toisinaan niin jumiin, että tulee tällaisia vaivoja mutta onneksi se on hoidettavissa.

Treenit

Täytyy ikäväkseni todeta, että viime kuussa oli juurikin tuosta edellisestä syystä enemmän huonoja kuin hyviä treenejä. Vaikka suoritukset olivatkin ihan sitä perinteistä laatua niin yleinen fiilis oli vähän alavireinen. Ehkä pientä turnausväsymystä oli myös havaittavissa ja loppukuun lepoviikko tulikin tarpeeseen.

Rahantuhlaus

Oon ollut aika mestari tässä viime aikoina ja vaikka tämä olisi periaatteessa voinut olla myös hiteissä niin huono omatunto siitä tulee, kun miettii millaiset summat on laitettu haisemaan. Puolustuspuheena se, että joitain vaatteita oon jopa tarvinnut mutta suurin osa ostoksista on ollut ihan pelkkää ”mä haluan”. Tässä kuussa TÄYTYY olla harkitsevampi. Tunnistan silti itsestäni sen puolen, että kun rahaa on niin sitä myös menee eikä jää yhtään sen enempää sukanvarteen.

Iho

Tän nyt vois melkeen laittaa kesto-floppeihin, mutta tosiaan ihon kunto on ollut todella huono. Voiteet, jotka ovat ennen toimineet eivät tunnu sitä tekevän enää vaan päinvastoin. Iho on erityisherkkä ja lähestulkoon palaa rikki apteekin perusvoiteista. Nyt olen tilannut uusia (kalliita) kasvipohjaisia voiteita, joiden pitäisi olla toimivia mutta katsotaan miten käy. Tämä nopeasti vaihtuva keli, kylmä-lämmin-kuuma -vaihtelu on myrkkyä atooppiselle iholle ja toivotaan, että tilanne rauhoittuu pian.

jessica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta