TOP-SOMEHENKILÖT!

Tänä päivänä vaikutteiden saaminen, inspiroituminen ja ihailu on tehty meille helpoksi. Samoin kateus, ärsytys ja kiusaaminen. Kaikki tää mikä meidän ympärillä vilisee vaikuttaa sekä tietoisesti että epäsuorasti meidän ajatuksiin, mielikuviin ja käytökseen. Me tehdään pitkälle meneviä johtopäätöksiä siitä millainen tää tyyppi tekstin/kuvan/videon takana on, mikä on YES ja mikä NO, miten syödä, treenata, meikata, kasvattaa lasta tai ihan mitä tahansa…

Mä oon aina sanonut, ja sanon edelleen, että en sinällään ihaile ketään toista ihmistä vaan oon onnellinen, että olen juuri minä ja juuri tällainen. Mutta tottakai on olemassa kauniita ihmisiä, fiksuja, lahjakkaita ja menestyneitä tyyppejä joita ikään kuin ihailen jossain tietyssä asiassa. Ja aivan yhtä lailla on joitain sellaisia tapauksia, joiden jutuista paistaa läpi teennäisyys tai jokin arvo, mihin en pysty samaistua lainkaan. Koska puhelin on kädessä paljon ja eri sovelluksia tulee selattua aktiivisesti niin tärkeää olisi, että niistä tulis hyvä fiilis ja sitä vois käyttää juurikin inspiroitumisen kanavana. Ei ärsyyntymisen.

Somessa on paljonkin henkilöitä, jotka herättävät mussa hyvää fiilistä ja joista huokuu kaiken kaikkiaan hyvä energia. Sellaisia ihmisiä, joita haluan seurata ja joista saan myös intoa omaan tekemiseeni. Mä seuraan paljon eri ”kategorioita” ja oikeestaan fitness-skene on kaikista tylsin. 😀 Sori vaan, mutta se ei anna mulle kauheasti mitään etenkään silloin kun kaikki ulostuleva on ulkonäköä. Mä haluan jotain enemmän ja nähdä, että tällä ihmisellä on elämässään muutakin ja hän tekee juttuaan hyvällä fiiliksellä.

Instagram ja youtube ovat mulle tärkeimmät kanavat ja niissä molemmissa menestyksen avaimeksi sanotaan keskittyminen tiettyyn asiaan. Joko sä pidät pelikanavaa, ruokakanavaa, meikkikanavaa, sportti-tiliä, valkoista teemaa, mustavalkoista teemaa, eläinaiheista tai äitiaiheista tiliä. Päivitä joka päivä samaan aikaan ja pidä yhtenäinen ulkoasu. Mä en ajattele ihan näin ja oon itse täysin lifestyle-fani – pääasia mulle on, että kaikki mitä tulee ulos on laadukasta, rehellistä ja aitoa. Uskon täysin siihen, että aitous nostaa päätään somen maailmassa ja seuraajat suorastaan vaativat sitä. Siitä huolimatta esteettisyys on tärkeää eli, jos haluaa tehdä somen avulla rahaa niin kyllä sen homman täytyy visuaalisesti ja videoissa myös audiollisesti olla aika priimaa. Sisältöä koskaan unohtamatta tai edes väheksymättä.

Päätin nyt jakaa teille ihan muutaman inspiroivan some-tyypin, jotta tekin voitte käydä tutustumassa näihin.

Lifestyle

Casey Neistat

Ihminen, joka inspiroi mua todella monella osa-alueella. Casey on yrittäjä, elokuvantekijä, youtubettaja (+7milj. tilaajaa), luennoitsija, maratoonari, isä, aviomies ja suuri innoittaja monelle. Casey oli innoittamassa meitä lähtemään New Yorkiin ja tavattiinkin mies siellä, mikä oli aivan sairaan hieno kokemus. Caseyn koko tarina on niin hieno, se mistä hän on tullut ja mihin päätynyt että ei voi muuta kuin ihailla. Mies elää juuri niin kuin itse tahtoo, välittämättä yhteiskunnan vaatimuksista mutta silti niitä kunnioittaen. Casey on myös ollut aloittamassa koko vloggaus-kulttuuria ja pidän ainakin itse häntä vloggauksen mallihahmona. Luovuus, kunnianhimo ja panostaminen asioihin on aivan omalla levelillä.

Logan Paul

Mulla oli aluksi Loganista sellainen fiilis, että voiko tää tyyppi olla todellinen, mutta kyllä mä siihen nyt uskon. Alunperin Logan on tullut tunnetuksi videopalvelu Vinessa, mutta nykyään hän tekee daily-vlogia supersuositulle kanavalleen, jolla on 6milj. tilaajaa. Logan on myös näyttelijän-alku ja päässyt tekemään aika pirun hienoja juttuja. Hän ohjaa myös musiikkivideoita ja tekee kaikkea hullua, mitä ikinä vaan keksiikään. Jos on huono fiilis niin kannattaa katsoa!

Janita Autio

Janitan nöyryys ja ETENKIN kädenjälki valokuvaajana on jotain aivan ällistyttävää. Voisin sanoa, että Janita on yksi mun suosikkikuvaajista ja muutenkin ihailtavan oma itsensä. Tyyli on räväkkä, eikä muiden mielipiteet varmaan kauheasti paina. Jos mä pääsisin joskus Janitan kuvattavaksi niin olis super. 😀

Asiakkaat mm. (Janitan omilta sivuilta kopioitu)

Warner Music, Universal Music, Sony Music, Fried Music, Livenation, A-lehdet, Aller, R/H studio, Minna Parikka, Spalt PR, Marsaana Communications, Marianna Mäkelä, Alexa Dagmar, Didem Özgün, Sofia Ruutu & Mikael Gabriel’s Himmee music tour photographer.

Meikki

Kim Thai Nguyen

Aloin seurata Kimiä joskus aikojen alussa ja katsoin videoita mahdollisimman pienellä volumella (ymmärrätte, jos katsotte). Tätä nykyä katson ihan normaali volumeilla ja olen suurfani! Kim tekee tubeen meikkitutorialeja ja vlogeja, muttei ole kovinkaan aktiivinen. Suurimmaksi osaksi homma pyörii instagramissa ja Kimin snäppi on ihan omaa luokkaansa. Kim on päässyt myös tekemään tosi hienoja yhteistöitä suurien meikkibrändien kanssa olemalla vaan niin oma itsensä ja hänellä on älyttömän hyvä visuaalinen silmä. Aitous ja totaali-rehellisyys on käsinkosketeltavaa ja meikkihörhöilystä huolimatta Kim ei pidä juuri koskaan meikkiä vapaa-aikana.

Kim opiskelee järjettömän ahkerasti ja editoi usein videoita vielä aamukuuden aikaan, nukkuu pari tuntia ja lähtee opiskelemaan hyvällä menestyksellä. Työmoraali on suunnaton ja mua ainakin innostaa tällaiset ihmiset, jotka on valmiita painamaan pitkää päivää unelmiensa eteen.

Nikkietutorials

Mä oikeesti toivon, että voisin tuntea tän ihmisen in real life. Nikkie on kiistatta miljonääri, mutta sitä ei huomaa kyllä naisesta lainkaan. Jalat on niin maassa! Nikkietutorials on meikkikanavien äiti ja youtube-kanavalla on yli 7milj. tilaajaa. Nikkien suurimmalla videolla, the power of makeup, on 35 741 701 näyttökertaa. Videot ovat laadullisesti aivan hiton priimaa, meikkaustaidot ovat ihan priimaa, englanninkieli on ihan priimaa siitä huolimatta että Nikkie on hollantilainen. Hän ilmaisee päivittäin miten kiitollinen on kaikille häntä tukeneille ja aitous on tässäkin se juttu.

Nikkie sanoo menestyksen salaksi sen, että hän on aina uskonut omaan itseensä ja uskaltanut olla aito. Häntä on kiusattu suuren kokonsa vuoksi paljon, mutta mikään ei ole lannistanut!

Fitness

Eevsku

Eveliina on esikuva periksiantamattomuudessa, ilon levittämisestä muille ja itsensä esimerkillisestä brändäämisestä. Joku ehkä saattaa miettiä, että voiko tämä ihminen olla oikeasti todellinen mutta kyllä se voi. Eve on pyytteettömästi auttanut mua menneinä vuosina, majoittanut mut kotiinsa ja antanut mun elää siellä kuin omassani. Se on harvinaista!

Eveliina elättää itsensä urheilun, urheilullisuuden ja ilon avulla. Kuka voi väittää, etteikö se olisi ihailtavaa ja hatunnoston paikka? Eveliina on tosi epäfitness, eikä siis mene tähän valoillaan olevaan muottiin jossa kaikki on pikkutarkkaa, tuodaan esille ulkonäköä ja syyt treenata ovat ulkoisia. Se on urheilu edellä, rennosti ja omalla tyylillä.

Piia

Mä oon tiennyt, kuka Piia on jo tosi monta vuotta. Koska Piia ei ole hyvä ainoastaan vapari-fitnessissä vaan hän oli sitä myös aikoinaan cheerleadingissa. Kyllä kaikki tiesi Pajusen Piian taidot, myös minä.

Piiaa kuvais mun mielestä hyvin se, että hän kehittyy aivan jatkuvalla syötöllä kaikessa mitä tekee. Mä en usko, että Piia tulee koskaan olemaan ihan hyvä jossain vaan aina mennään eikä meinata. Oli se sitten urheilu, ravintotietämys, blogi, videot, some, yrittäjyys (koska mä näen Piian kyllä jossain yritysjohdossa) niin kaikkeen panostetaan ja halu kehittyä on suuri. Kyllähän jokainen palkkais tollasen tyypin töihin esimerkiksi, eikö vaan?

Arvostan Piiassa myös suunnattomasti aitoutta ja nöyryyttä, mutta ei kuitenkaan häntä koipien välissä menemistä. Piia tarjoaa myös apuaan, jos huomaa jonkun sitä tarvitsevan, on iloinen ja kaiken kaikkiaan ihan sairaan hyvä tyyppi. Siitäkin huolimatta, että oli just väittänyt Netflixin kolmetoista syytä hyväksi sarjaksi ( Blacklistin maininta auttoi asiaa 😉 )

Nicole Wilkins

Mä oon aina ollut Nicolen tiimissä ja ihaillut, en pelkästään ulkoista olemusta vaan sitä ihmisyyttä kaikesta maineesta ja kunniasta huolimatta. Myönnän, että aika rajuksi on mennyt Figuressa vaadittava lihasmassa, mutta se on pelin henki ja siitäkin huolimatta Nicole edustaa mulle kuitenkin oikeita arvoja, mitä tulee urheiluun ja tähän elämäntapaan. Olen ollut kahdella Nicolen luennolla ja molemmilla kerroilla oon ollut ihan häkeltynyt siitä, että ei hän taida oikeasti pitää itseään sen erikoisempana tapauksena. Itseasiassa Nicole laittoi mulle joskus viestiä sähköpostiin, kun olin ollut hänen Suomen-luennollaan ja kehui mua potentiaaliseksi. WHAT 😀 Se on ollut ehkä yksi mun hienoimmista hetkistä, hheh.

Nicole auttaa työkseen ihan tavallisia ihmisiä ja on tosi pois kaikesta perinteisestä fitness-härdellistä. Tosi moni pro-tason naiskilpailija tuo lajiaan esille seksuaalisuuden kautta, mutta Nicole ei kyllä tee sitä lainkaan. Eikä se mun mielestä kuulukaan itseään kunnioittavan urheilijan statukseen esiintyä ainoastaan stingit jalassa ja nännit vilkkuen.

Keitä te tykkäätte seurata somessa? 🙂

jessica

2 vastausta artikkeliin “TOP-SOMEHENKILÖT!”

  1. Aivan valtava kiitos Jessica näistä kauniista sanoista! Olen ihan sanaton! <3 Oot kyllä nainen paikallaan ja täyttä kultaa! Pus!

  2. Janitan ja Eevskun tuntien voin sanoa että sen lisäksi että he ovat super lahjakkaita työssään, niin heillä on myös aidosti sydän paikallaan! ❤️ Ja täällä myös yksi Casey-fani!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta