OMG! POIKAYSTÄVÄ KERTOO, KUKA ON JESSICA

Mä aion nyt olla niin rohkea, että jätän tän tähän. Tällaisena, kun se Juusolta tuli. Totta puhuakseni, Juuso on oikeasti aivan ainut ihminen joka mut tuntee mutta silti odotin, että ”10 asiaa Jessicasta” olis ollut tyyliin lempiväri ja kengän koko. Mä sanon aina, että oon tosi avoin ja oonkin. Ei mulla oo mitään salattavaa tai muuta, mutta oli mielenkiintoista kuulla mitä toi mies musta ajattelee. Sanoin tämän jälkeen, että en oo koskaan kuullut että puhut musta noin. En oo kuulemma koskaan kysynyt. Ehkä pitäis välillä. 😀

Ajatus tästä postauksesta tuli, kun mietin että oonko koskaan edes kertonut kuka mä oon. Mutta otetaan sitten joku toinen kerta vaikka sellaiset ei niin syvälliset -faktat!

 1. Mun tyttöystävä!
 2. Aikaa ennen, kuin olit mun tyttöystävä… Kuvailisin sua, että olit hyvin erilainen ihminen mitä oon koskaan tavannut. Sä olit niin kokenut kaikista asioista (älkää ymmärtäkö väärin) ja niin määrätietoinen. Se huokui susta, että sä et oo täällä vaan hengailemassa. Mutta silti sä osasit hassutella.
 3. Todella kriittinen itseäs kohtaan. Sä teet kovasti hommia ihan jokaisessa asiassa. Sun pitää joka asiassa, mihin sä itsenäisesti ryhdyt olla hyvä..sulla on niin kova paine olla tosi hyvä siinä ja sä ootkin ja olisitkin, vaikka ottaisit vähän rennommin. Aina mietit, että ootko tehnyt tarpeeks ja onko tää hyvä. Sä oot niin tarkka ja teet niin paljon taustatutkimusta ja kaikkea, että sä oot varma että menee just eikä melkein.
 4. Sä oot tosi huomaavainen ja kaiken paskamyrskyn keskelläkin autat muita. Sellaisissa tilanteissa normaalisti ihminen ajattelis vaan itseään. Sun pitäis opetella vähän kovuutta, että ehkä kaikki ei ansaitsis sitä apua.
 5. Sä oot tosi avoin kaikelle ja sun kanssa on hyvä keskustella. Sellaiset asiat, jotka ei muita vois kiinnostaa hevon vittua niin sun kanssa voidaan istua alas ja keskustella. Sä aina osallistut, etkä koskaan tyrmää hulluimpiakaan ideoita. Et kehota lopettamaan haaveilua tai kannusta realismiin.
 6. Se on sussa just hienoa, että kaikkea ei pysty sanomaan mitä sä oot. Ei oo vaan mitään 3-4 kohtaa. Uusia puolia jatkuvasti.
 7. Sä myönnät virhees. Kyllä sä oikeasti pohjimmiltas oot niin hyväsydäminen.
 8. Kyllä sä osittain oot kuitenkin sellainen työnarkomani.
 9. Se on hienoa, että sä osaat olla iloinen ja ylpeä muiden puolesta kun joku onnistuu.
 10. Helvetin hyvännäköinen tietysti.

 

 

jessica

2 vastausta artikkeliin “OMG! POIKAYSTÄVÄ KERTOO, KUKA ON JESSICA”

 1. IHANAA kuinka kauniista Juuso susta kertoi! ❤️ Varmasti totta joka sana! Jotenkin niin lämmin ja rakkaus välittyi olematta yhtään ällösöpö!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 65
Tykkää jutusta