MITÄ KUULUU 7 VIIKKOA ENNEN KISOJA + Q&A !?

Viikot vähenee ja ajattelin kirjoittaa ihan puhtaan kuulumispostauksen. Nyt on kovan tekemisen viikko takana, eli paluu tuplatreeneihin, aerobisiin ja riittämättömiin ruoka-annoksiin. 😀 Oon kuitenkin jaksanut hyvin ja jotenkin mulle vaan sopii se, että saan tasaisin väliajoin jotain ”uutta” mikä tuo puhtia omaankin tekemiseen. Jatkan tällä systeemillä kuulemma vielä ensi viikon ja sen jälkeen tehdään taas muutoksia. H-hetki alkaa todella lähestyä ja kuuluisan sanonnan mukaan sen ajan nyt seisoo vaikka päällänsä. Ei vastaväitteitä tähän, eli kyllähän se juuri niin menee. Mä oon kerta kaikkiaan niin innoissani, että se kuittaa nälän, väsyn ja ketutuksenkin, ja onhan tätä jo niin kauan odotettu että joskus sen on tultava päätökseenkin.

Kunto on mennyt selvästi eteenpäin viime viikon aikana ja tunnen oman kroppani jo sen verran hyvin, että tiedän hikoilun tuottavan tulosta. Se on ollut kaikki vuodet sama juttu, eikä siinä mitään. Mä tykkään hikoilla, mutta mun iho ei tykkää siitä ja taas on tullut huomattua miten erityistarkkana saa olla suihkun ja rasvaamisen kanssa. Mutta se on ominaisuus, mikä mun täytyy ottaa huomioon. Näin kova jakso on väliaikainen vaihe elämässä ja pian se aurinko paistaa jo tännekin niin, että iho saa mahdollisuuden toipua.

Viikko on siis kutakuinkin mennyt salilla, sekä omien että asiakkaiden treenien parissa. Sain pidettyä kaksi toimistopäivää ja ilokseni myös kesän valmennuspaikat alkavat täyttyä kovaa tahtia. Oon aivan innoissani tulevasta, kun pääsen toteuttamaan itseäni vielä enemmän myös työkuvioiden puolesta — tulee mahtia! Sitä ennen olis kuitenkin kisat kisattavana ja mietitään sen jälkeen lisää noita muita juttuja.

Tulevana viikonloppuna on taas aika reissata Helsinkiin ja varmasti on tulossa reissuvideota myös YouTubeen. Laitan tähän alle uusimman videon, josta pääsette näkemään hyvin tavallisen kahden treenin lauantani, ruoanvalmistusta ja höpöttelyä mm. aerobisesta harjoittelusta ja lisäravinteista.

Ajattelin tehdä myös ”What’s my story” -videon, jossa kerron hieman enemmän itsestäni ja tarinastani. Voitte esittää kysymyksiä kommenttiboksissa liittyen aiheeseen. Tässä ei siis käydä läpi mun mielipiteitä parhaasta tavasta laihduttaa 5 kiloa vaan lähinnä tutustutaan minuun. En välttämättä osaa itse arvioida mikä teitä, seuraajia, kiinnostaa eli, jos on jotain mitä voisin mielestäsi tällaisella videolla kertoa niin jätä ihmeessä kommentti. 🙂

UUSIN YOUTUBE-VIDEO

 

SEURAA MYÖS
instagram @jsilfvernagel

jessica

2 vastausta artikkeliin “MITÄ KUULUU 7 VIIKKOA ENNEN KISOJA + Q&A !?”

 1. -Mikä on sun treenitausta?
  -Sanoit videolla että sun polvessa on jtn, mitä?
  -Onko nämä siis sun viimeiset kisat, mistä into kisaamiseen alunperin lähti?
  -Ootko kotoisin Vaasasta, ootko suomenruotsalainen ja mikä on sun ruotsinkielen osaaminen?
  -Tavoitteet tulevaisuudessa?
  -Haluaisiko lapsia, montako?

  Muutama kysymys😄

 2. -Mitä töitä oot tehnyt ennen valmennushommia ja oliko sulle selkeä tavoite olla joskus valmentaja, vai mistä se ajatus siihen lähti?
  -Olitko urheilullinen lapsena tai tuettiinko sinua harrastusten pariin? Minkä verran sellainen kannustetuksi tuleminen vaikuttaa sun mielestä esimerkiksi jonkun kilpaurheilulajin pariin hakeutumiseen?
  -Oletko kilpaillut muissa lajeissa?
  -Mitkä on sun mielestä olleet parhaimmat ja huonoimmat puolet tän kisaprojektin aikana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 24
Tykkää jutusta