KESÄN JÄLKEEN X 7

Kuulin viime viikolla radiosta, että Vaasan seudulla on ollut viimeks yhtä kolea heinäkuu vuonna -96. Ei huono… Keskilämpötila oli jossain 13-16 asteen hujakoilla, joten paras kaivaa varastosta syystakit esille. Joka tapauksessa mä alan olee aika valmis jo syksyynkin, kunhan tää loppukesä saadaan ensin kunnialla pakettiin. Syksy on uusien asioiden aikaa, ihan ehdottomasti ja sitä mä odotan kaikista eniten että pääsee taas etenemään asioissa kun kesähorros on ohi.

 • Loppukesään ja alkusyksyyn ajoittuu parit häät, joihin päästään Juuson kanssa kuvaamaan ja osallistumaan noin muutenkin. En ole itseasiassa koskaan ollut häissä paitsi laulamassa, joten mielenkiinnolla odotan millaisia juhlia on luvassa ja itseni tuntien on varauduttava vedekestävällä ripisvärillä. Oon myös tosi iloinen ja jopa kiitollinen siitä mahdollisuudesta ja luottamuksesta päästä ikuistamaan toisten suurin päivä.
 • Olen menossa pitämään muutamaa motivaatioa käsittelevää ”luentoa” urheilijanuorille, mikä on mulle suuri kunnia ja pidän aihetta erittäin tärkeänä. Motivaatiosta oon kirjoittanut täälläkin moneen kertaan ja sen käsittelyyn voisi kulututtaa vielä monta muutakin postausta tulevaisuudessa.
 • Blogiin yritän panostaa kaiken ajan, mitä saan vaan itsestäni revittyä. Tämän platformin merkitys kasvaaa mulle koko ajan ja myös lukijoiden kiinnostus ja toivon mukaan arvostus kirjoittajan vaivannäköä kohtaan on hirmu palkitsevaa. Edelleenkään en osaa kirjoittaa lyhyitä ”pikku-postauksia”, mutta jokainen tekee tyylillään. Kirjoittaminen on kuitenkin sellainen juttu, mikä kehittyy sitä tehdessä ja bloggaamisen maailma on vielä mullekin osittain arvoitus. Kehitystä on jokainen päivä tämän homman parissa ja välillä tulee enemmänkin tällaista täytetekstiä, jotta saan pidettyä hyvän flown päällä ja mieittyä isompia aiheita ajan kanssa.

 • Omassa päätoimisessa työssäni (valmennustyö) syksy tarkoittaa ehdottomasti kesän hiljaisuuden jälkeistä heräämistä, johon oon päässyt mukavasti alkuun jo tässä elokuun ensimmäisellä viikolla kun kalenteri on alkanut täyttyä eri värisillä tusseilla. Asiakkaat ovat motivoituneita ja valmennussuhteet pääosin pitkäkestoisia, joten erittäin hyvillä mielin tämänkin osalta.
 • Aloitan loppusyksystä työhön liittyvän koulutuksen, josta olen super innoissani.
 • Lokakuussa on myös Nordic Fitness Expo Lahdessa, eli liittomme SM-kilpailut jonne on liput hommattu kerrankin ajoissa. Tarkan silmän alla on tänä vuonna ehdottomasti bikini fitness, mikä saattaa avartaa silmiäni taas hieman lisää. Nämä kisareissut on muutenkin yleensä tosi kivoja, joten lisää odotettavaa.
  • Liput, aikataulut ja muut tapahtumaan TÄÄLTÄ

 • Oman treenaamisen ja bikini fitness -tavoitteeni eteen olen päättänyt panostaa ihan tämän koko ajan mitä panostettavissa ennen kisoja on. Lähden varmasti syksyn aikana Helsinkiin puimaan juonia tulevaa varten ja keräämään uutta oppia ja intoa. Näillä näkymin seuraava reissu pääkaupunkiin on reilun 3 viikon kuluttua, mahdollisesti aikaisemminkin ja toiveena olis olla ainakin muutama päivä reissussa. Kerron teille myöhemmin miten tulen jatkamaan treeniä ja syömistä tämän 11 viikon dieetin jälkeen, minkä loppu häämöttää tämän viikon sunnuntaina. Se on ainakin varmaa, että eteenpäin mennään niin hyvin kuin osataan enkä ole vielä tavoitteessani.
jessica

4 vastausta artikkeliin “KESÄN JÄLKEEN X 7”

 1. Nämä ”täytetekstit” tulee luettua ihan yhtä suurella mielenkiinnolla, kun laajempaa aihepiiriä käsittelevät ”asiatekstisikin”.

  Itse ainakin lukijana kaipaan välillä vähän helpompaa luettavaa, ei mene aivot ylikierroksille 😄

  • Kiitos paljon kommentista ja tää helpotti mun elämää! Sitä tapaa tulla vähän kriittiseksi itselleen, joten nyt voi hyvällä fiiliksellä kirjoitella vähän kevyempääkin luettavaa. 🙂

 2. Löysin blogisi vasta tässä kesällä ja tykkään paljon! Tyylisi on kiva ja teksti mielenkiintoista ja pohdiskelevaa. Panostus näkyy ainakin minulle lukijana.

  • Tervetuloa lukemaan, toivottavasti pysyt mukana! 🙂 Ja SUURI kiitos palautteesta, tulee hyvä mieli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta