KESÄKUUN HITIT JA FLOPIT

Mites, siis miten, yksi kuukausi on taas voinut mennä hujauksessa? Paniikki, kesä on pian ohi ja tulee kiire tehdä kaikkea kivaa. Tässä kuussa oli juhannus, mutta mitään muuta spesiaalia ei oikeastaan tainnut olla. Eikä aina tarvitsekaan. Kuukausi on ollut hyvin treeni-painoitteista, kuten muistakin teksteistä on saattanut huomata.

HITIT

 1. Blogi:
  Mä oon 5-kertaistanut lukijani 2 kuukauden aikana ja oon aika fiiliksissä siitä. Tää ei todellakaan oo mitään ihan helppoa hommaa, mutta kuitenkin hirveen mukavaa. Katsotaan mitä ensi kuu tuo tullessaa, kun ihmiset lomailee mutta onhan mulla täällä varmasti vakkarilukijat lukemassa. 🙂
 2. Ruoka:

  Juhannuksen grilliherkkuja

  Voi luoja, että mä oon tykännyt syödä. Muistan, kun kirjoitin postauksen jossa sanoin että mulla ei ole ruokahalua ja hieman väkisin saa syödä. Näin se olikin pitkän aikaa, mutta homma on kääntynyt ihan päälaelleen. Voisin syödä riisiä varmasti kilo tolkulla ongelmitta. Ei oo varsinainen nälkä, mutta ruoka on vaan liian hyvää. Oon taas yrittänyt panostaa ruokien makuun ja ulkonäköön, koska se vaan kannattaa aina eikä siihen loppujen lopuksi sen enempää aikaa mene.

 3. Autokuume:
  Kai tää on ihan hyvä asia? 😀 Mun on ihan totta pakko saada uus auto. Joka aamu, kun vien Juuson töihin ja ajan alueelle missä työskentelee varmasti kaupungin rikkaimpia ihmisiä niin se kalliiden autojen määrä sokaisee mut. Pakko uskoa, että elämänlaatu paranee kun istuu hienoon autoon. Ei sillä, että mulla olis varaa ostaa 40 tuhannen menopeli, mutta edes joku ihan kiva. Toivotaan, että ensi kuun hiteissä on uusi auto – nyt tää on vielä suunnitteluasteella.
 4. Kaverit:
  Oon ollut tällä viikolla 4 eri ihmisen kanssa kahvilla ja vielä on treffejä jäljellä. Mä näen tosi harvoin ketään, joten sosialisoituminen on tullut ihan tarpeeseen. Oon nähnyt mun vanhaa työkaveria, mun vanhaa koulukaveria, kahvitellut asiakkaan kanssa (lisää on tulossa) sekä Bettinan kanssa joka on Vaasassa mökkeilemässä. Tässä on sellainen skaala, että oon neljässä päivässä kuullut ja oppinut kaikenlaista aina vaipanvaihdosta bisness-asioihin. Vitsi, että ihmiset opettaa toisilleen. Mä oon inspiroitunut.
 5. Treenit:

  Uudessakaupungissa treenillä

  En oo koskaan vielä tehnyt näin onnistunutta tuplatreeni-jaksoa ja tää on oikeasti mennyt ihan nappiin, juuri kuten oon halunnut. Kaikki treenit eivät ole olleet mitään huippusuorituksia, mutta ei niiden tarvitsekaan ja hyviä treenejä on ollut aivan riittävästi jakson aikana. Oon pystynyt viemään treenejä viikko viikolta eteenpäin, parantamaan suorituksia, lisäämään painoja ja antamaan itsestäni enemmän. Tosi kivaa. Ja hei, enää yks treenipäivä ennen kevennystä. Vaikka jaksaisin vielä painaa niin tiedän, että sen jälkeen olisin taatusti ihan kuollut joten kevennys tulee just oikeeseen kohtaan.

FLOPIT

 1. Vatsakivut:
  Joo, tää on ollut paska riesa. Vatsalihasten treenaaminen pahentaa tilannetta selvästi, mutta ei tää voi olla enää siitäkään kiinni. Lähes päivittäistä kramppailua… Luulen, että munasarjassa oleva kysta on ehkä alkanut kiukuttelemaan tai sitten vaan jotain kiinnikkeiden aiheuttamaa kipua minkä kanssa täytyy elää. Joka tapauksessa ärsyttävää.
 2. Kana:
  Vaikka ruoka on hyvää ja kanakin on parhaimmillaan tosi hyvää niin mä en tiedä mitä jäännös-paketteja me ollaan ostettu, kun tuntuu että aivan liian usein kanat on jotenkin tosi ällöttäviä ja sitkeitä. Valmistettu ihan samalla tavalalla, kuin aina ennenkin ja aivan kuin tekis sellasta jo kerran pakkasessa käynyttä, puolijäistä kanaa.
 3. Tuhlaaminen:

  Kaikenlaista on tullut osteltua ja mitään ei oikeasti tarvitse..

  Taisin viime kuussa uhota, että täytyis olla säästeliäämpi tässä kussaa mutta ei ole onnistunut. Ja tuskin onnistuu heinäkuussakaan, joten mä luovutan tän asian suhteen.

 4. Lokit:
  Joka paikka on ihan lokinpaskassa ja salin piha (ja kaikki pihassa olevat autot) näyttää siltä, kuin olis kaadettu sata litraa valkoista maalia pitkin ja poikin. No, mutta kai ne lokitkin kohta rauhoittuvat.

Tällaista tällä kertaa! Hyvää viikonloppua. 🙂

jessica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta